26 feb 2018

Ieder 2de weekend van de maand organiseert de Kunstenaars Vereniging Landsmeer een expositie in de Kantoorboerderij.

Hierbij nodigen wij u en andere geïnteresseerden uit voor de duo-expositie op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018  van het werk van

Lenie van Reem en haar gast Anja Vosdingh Bessem

Lenie van Reem

Het thema van deze expositie is muziek en alles wat daarmee is verbonden. Tonen in muziek en de toonwaarde in schilderijen zijn voor mij een ritme van beleving. De stijl van schilderen is vooral impressionistisch te noemen. Met veel plezier in de snelle en soms wat bedachtzamere toets. Op deze expositie zijn muziekcollages, modellen, bloemen en portretten in olieverf te zien. Naast mijn werk als kunstenaar geef ik in mijn eigen atelier ook teken- en schilderles aan volwassenen onder de noemer ‘De kunst van het zien’.

www.lenievanreem.nl

Anja Vosdingh Bessem

Mijn thema is de opgewekte voluptueuze met rijke curve toebedeelde medevrouw. In mijn sfeervolle atelier aan het Vliegenbos in Amsterdam Noord staan, zitten, liggen en hangen talloze monumentale beelden van sensuele dames, fraaie kleine bronsjes om welke relationele betrekking dan ook te versterken, tekeningen en goed gelijkende portretten in brons, steen, klei en terracotta. Naast mijn eigen werk als beeldende kunstenaar geef ik ook les. Zowel voor beginnend talent als voor doorgewinterde enthousiastelingen organiseer ik onregelmatig korte, maar leerzame workshops portret- en model boetseren en de spannende cursus ‘Tekenen met de Rechterhersenhelft’, een unieke tekentraining van de Amerikaanse Betty Edwards.

www.anjavosdinghbessem.nl

www.kunstenaarsvereniginglandsmeer.nl

De Kantoorboerderij is gevestigd naast Dr. M.L. Kingstraat 2C te Landsmeer.

De expositie is beide dagen geopend van 11.00 -17.00 uur.

Parkeermogelijkheden op eigen terrein.