18 mei 2018

Ieder 2de weekend van de maand organiseert de Kunstenaars Vereniging Landsmeer een expositie in de Kantoorboerderij.

Hierbij nodigen wij u en andere geïnteresseerden uit voor de duo-expositie op zaterdag 6 en zondag 17 juni 2018  van het werk van

Irma Morselt en Hes van Huizen

Irma Morselt

Door vorm, textuur, materiaal en ook de combinatie van materialen zoekt ze naar emotie en esthetiek. De stillevens waarin ze hout combineert met porselein hebben als inspiratiebron het werk van Morandi. Flessen vertellen door hun vorm, restvorm en compositie een eigen verhaal.

Naast haar eigen werk is het werk van “Ei amsterdam” te zien wat ze samen met een vriendin Ella van der Slikke maakt. Zie facebook pagina Ei amsterdam.

Hes van Huizen

Is een fotograaf die alledaagse momenten vastlegt met het hoofd, het oog en het hart. Veel portretten, gemaakt op reizen in Nepal, India en Zuid-Afrika.

Maar hij heeft ook een scherp oog voor landschappen en architectuur. Zijn hart gaat speciaal uit naar fotografie in en rond Amsterdam.

www.kunstenaarsvereniginglandsmeer.nl

De Kantoorboerderij is gevestigd naast Dr. M.L. Kingstraat 2C te Landsmeer.

De expositie is beide dagen geopend van 11.00 -17.00 uur.

Parkeermogelijkheden op eigen terrein.