20 aug 2018

In het weekend van 23 en 24 november 2019 organiseert de KVL in de Kantoorboerderij voor de vierde keer een Kerstmarkt:.

Kerstkado-Kunstkado

openingstijden: beide dagen van 11.00 u - 17.00 u

opening op zaterdag om 11.30 u door de burgemeester van Landsmeer, dhr. D. Straat.

De afgelopen jaren was de Kerstmarkt steeds een succes.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen de markt iets te vervroegen.

Dat doen we omdat we een beetje de hectiek van Sinterklaas en Kerst voor willen zijn.

Alle tijd dus om lekker rustig te kijken en te bedenken of er een Sinterklaas- of kerstkado bij zit.

Bijna alle Landsmeerse leden van de kunstenaarsvereniging laten werk zien, te koop voor kleine prijsjes van €10 tot €150 euro.

Er is een grote diversiteit aan kunstkado’s: keramiek, tekeningen, beelden, olieverfschilderijen en nog meer, als kado voor jezelf of om te geven tijdens de komende feestdagen.

Kom genieten en kado-ideeën opdoen zaterdag en zondag de 24 en 25ste november.

Wij zetten een kop koffie voor u klaar.

Welkom.

Exposanten: