20 aug 2018

In het weekend van 23 en 24 november 2019 organiseert de KVL in de Kantoorboerderij voor de vierde keer een Kerstmarkt:.

Kerstkado-Kunstkado

De afgelopen jaren was hde Kerstmarkt steeds een succes.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen de markt iets te vervroegen.

Dat doen we omdat we een beetje de hectiek van Sinterklaas en Kerst voor willen zijn.

De KadoMarkt vindt dit jaar plaats in het weekend van 23 en 24 November.

Alle tijd dus om lekker rustig te kijken en te bedenken of er een Sinterklaas- of kerstkado bij zit.

Bijna alle Landsmeerse leden van de kunstenaarsvereniging laten werk zien en verkopen het voor kleine prijsjes.

Vanaf 10 tot maximaal 150 euro zijn er kunstwerken te koop.

Van keramiek, tekeningen, beelden tot olieverfschilderijen, een grote diversiteit aan kunstkado’s.

Als kado voor jezelf of voor een ander tijdens de komende feestdagen.

Kom genieten en kado-ideeën opdoen zaterdag en zondag de 24 en 25ste november.

Wij zetten een kop koffie voor u klaar.

Welkom.

Exposanten (voorlopige lijst)